ŞANLIURFA / HALİLİYE - Ulubağ Ortaokulu

Ulubağ Ortaokulu

ULUBAĞ MAH. 16301 SK. ULUBAĞ ILK OKUL BLOK NO 20 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizi ailesine,çevresine,milletine yararlı,karşılaştığı sorunları rahatça aşabilen,iş ve özel hayatında tercih edilip parmakla gösterilen bireyler olarak yetiştirmek ve tüm bunları yaparken bölgemizin en iyi okulu olmak.
Misyon
Biz;milletimizin ve vatanımızın yararı doğrultusunda sevgi,saygı ve hoşgörü ile yoğrulmuş, ahlaki ve kültürel değerlere sahip çıkan,bir üst kurum için yeterli bilgi,birikim ve beceriye sahip öğrenciler yetiştiririz.Çünkü biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak;bilgili,yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve öğrencilerimizi 21.yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olarak hazırlamak için varız.
Başarılar
İLİMİZDE DÜZENLENEN KANSERDEN UMUDA YOLCULUK KONULU RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖMER KARACA ÜÇÜNCÜ OLMASI SEBEBİYLE TEŞEKKÜR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.
08.30-15:10
MARDİN YOLU ÜZERİ , GÖBEKLİ TEPE YOLU
ŞEHİR İÇİ TAŞIMA (90 numaralı otobüs)
ULUBAĞ MAHALLESİ